• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Vlerësimi i shëndetit shpirtëror sipas pesë qëllimeve, nga 1 deri 5 nga Altin Kita

Vlerësimi i shëndetit shpirtëror sipas pesë qëllimeve, nga 1 deri 5 nga Altin Kita

Nga: Altin Kita6 Tetor, 2022 0 komente |

Ky format vlerësimi është publikuar dhe përdorur me lejen e autorit. Për më shumë ju ftojmë të vizitoni faqen e tij zyrtare Altin Kita
Altin Kita

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Doktrina e Mësimit të Begatisë

Realiteti Parësor

Një qëndrim i krishterë ungjillor për sulmin ndaj martesës

Vajosja e Saulit

>