Më të fundit

Çfarë mbetet pas tërmetit?

“Qielli dhe toka do të kalojnë, por fjalët e mia nuk do të kalojnë”...

Kur vijnë mundimi ose përndjekja…

Dhe ai që ka marrë farën nëpër gurishte, është ai që dëgjon fjalën dhe e pranon menjëherë me gëzim; por, nuk ka...

Ndjehesh i Lënduar? Ka ngushëllim për ty!

Burimi i fotos: unsplash.comA do që të tregosh anën tënde të ngjarjes?Të rikujtohet...

Çfarë mbetet pas tërmetit?

“Qielli dhe toka do të kalojnë, por fjalët e mia nuk do të kalojnë”...

Kur vijnë mundimi ose përndjekja…

Dhe ai që ka marrë farën nëpër gurishte, është ai që dëgjon fjalën dhe e pranon menjëherë me gëzim; por, nuk ka...

Ndjehesh i Lënduar? Ka ngushëllim për ty!

Burimi i fotos: unsplash.comA do që të tregosh anën tënde të ngjarjes?Të rikujtohet...

Idhujt: Gjërat e Kota, por Vdekjeprurëse

Idhujt e tyre janë argjend dhe ar, vepër e duarve të njeriut.kanë gojë, por nuk flasin, kanë sy, por nuk shohin,kanë veshë, por nuk...

Ditë Nazarenase

Dhe ai u ngrit, mori fëmijën dhe nënën e tij dhe erdhi në vendin e Izraelit; por kur dëgjoi se Arkelau mbretëronte në Jude,...

Çfarë mbetet pas tërmetit?

“Qielli dhe toka do të kalojnë, por fjalët e mia nuk do të kalojnë”...

Kur vijnë mundimi ose përndjekja…

Dhe ai që ka marrë farën nëpër gurishte, është ai që dëgjon fjalën dhe e pranon menjëherë me gëzim; por, nuk ka...

Ndjehesh i Lënduar? Ka ngushëllim për ty!

Burimi i fotos: unsplash.comA do që të tregosh anën tënde të ngjarjes?Të rikujtohet...

Idhujt: Gjërat e Kota, por Vdekjeprurëse

Idhujt e tyre janë argjend dhe ar, vepër e duarve të njeriut.kanë gojë, por nuk flasin, kanë sy, por nuk shohin,kanë veshë, por nuk...

Ditë Nazarenase

Dhe ai u ngrit, mori fëmijën dhe nënën e tij dhe erdhi në vendin e Izraelit; por kur dëgjoi se Arkelau mbretëronte në Jude,...

Moisiu në Mal (poezi nga Fan Noli)

Moisiu në Mal (poezi nga Fan Noli)Ngjitet përpjetë Malit të shkretëKrye-Profeti, trimi me fletë,Të bisedonjë me PerëndinëPër Palestinë. Arrin në majë lart i kapitur,Qëndron me...

Popular Categories