Pse të punojmë fort? – takimi i radhës nga Kingdom Business Forum
Takimi #4 – Ndihmë hyjnore gjatë krizës! 23 shkurt 
Takim: Nëse Zoti ekziston, pse lejon ai që njerëzit të vuajnë? – 24 shkurt, ora 18:00
Leksion: A të çojnë të gjitha fetë tek Zoti?
Konferenca e adhurimit “Sing! 2022”
28 tetor 2022: Fillimi i Universit: Teoria e Big Bang dhe hipoteza se cfare e shkaktoi