• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Pse Shkenca Moderne lulëzoi në Perëndimin e Krishterë?

Pse Shkenca Moderne lulëzoi në Perëndimin e Krishterë?

Nga: Kaon Serjani9 Tetor, 2022 0 komente |

Copyright: IFCE 

Prezantues: Kaon Serjani

Editimi dhe grafika: Albi Muça

Kaon Serjani

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

A mund të shpjegojë shkenca gjithçka? Bisedë me profesorin e Oxfordit Dr. John Lennox

Transhumanizmi – uebinar me Dr. Ylli Ylli Doçi

Çfarë e shkaktoi BIG BANG-un?

Evolucioni apo krijimi?

>