Disa fakte

  • albKristian.com është themeluar që në vitin 1999 si një faqe personale që më pas u kthye në faqen që kemi sot.
  • Faqja është mbështetur vazhdimisht vullnetarisht dhe çdo kosto për mbajtjen e saj është mbuluar nga vetë grupi i vullnetarëve.
  • Kostot janë minimale por çdo ndihmesë shtesë na lejon të realizojmë projekte apo funksionalitete të tjera shtesë.

P.sh. kostot e hostimit shkojnë 75 euro/vit

Forma e dhurimeve

Other Subtotal TotalTotal Due Today Dhuroni
>