Vajosja e Saulit

Nga: Skerdi8 Qershor, 2021 0 komente |  

Përshkrimi i jetës së Saulit prej librit "Rrëfim për Tre Mbretër" nga Gene Edwards, si dhe roli i thyerjes në jetën e udhëheqësit.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Idhujt: Gjërat e Kota, por Vdekjeprurëse

Dinjiteti i të Krishterit

Gjoni 10 – Bariu i Mirë … dhe ne

“Mbrojtja e Fëmijës Brenda Nesh” – Meditim Krishtlindjeje

>