• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Si të ndikosh për ungjillin në vendin e punës dhe kur s’jeni shefi!

Si të ndikosh për ungjillin në vendin e punës dhe kur s’jeni shefi!

Nga: Elvisi5 Tetor, 2022 0 komente |

Përshëndetje miq,

Iniciativa Kingdom Business Forum nga AEP do zhvillojë aktivitetin e dytë për profesionistët, studentët dhe sipërmarrësit e krishterë me temë: Si të ndikosh për ungjillin në vendin e punës dhe kur s’jeni shefi!

Aktiviteti do të zhvillohet me datë 12 tetor, ora 18:00 pranë kishës “Udha e Shpresës” pranë Qendrës Stefan në Tiranë.

Ky është aktiviteti i dytë mbi temën e besimit në vendin e punës ku është i ftuar çdo besimtarë.

Për të gjithë të interesuarit ju ftojmë të regjistroheni te faqja zyrtare këtu.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Pse të punojmë fort? – takimi i radhës nga Kingdom Business Forum

Takimi #4 – Ndihmë hyjnore gjatë krizës! 23 shkurt 

Takim: Nëse Zoti ekziston, pse lejon ai që njerëzit të vuajnë? – 24 shkurt, ora 18:00

Leksion: A të çojnë të gjitha fetë tek Zoti?

>