• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • 21 dhjetor 2023: Debati për Zotin – Rezervoni vendin tuaj!

21 dhjetor 2023: Debati për Zotin – Rezervoni vendin tuaj!

Nga: Elvisi15 Dhjetor, 2023 0 komente |

IFCE të fton në një debat publik mes shkrimtarit Ben Blushi dhe apologjetit Kaon Serjani, nën moderimin e gazetarit Blendi Salaj.

21 Dhjetor, e Enjte, ora 18:00
tek Rogner Hotel Tirana (Salla Antigonea 2).

Diskutimi do të mbështetet mbi librin me titull “Dialog me Ateistin Ben Blushi” (të autorit Kaon Serjani) i cili do të prezantohet në ditën e aktivitetit.
Regjistrohuni që të rezervoni vendin tuaj!
Mosha e lejuar është 16+ vjeç.
Pjesëmarrësit do të kenë mundësi t’u bëjnë pyetje panelistëve.

Regjistrohu ketu!

Elvisi

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Konferenca virtuale “Këndojmë për Mbretin”

Kalendari i leximit të Biblës nga Robert Murray M’Cheyne

Pse të punojmë fort? – takimi i radhës nga Kingdom Business Forum

Takimi #4 – Ndihmë hyjnore gjatë krizës! 23 shkurt 

>