• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Takimi #4 – Ndihmë hyjnore gjatë krizës! 23 shkurt 

Takimi #4 – Ndihmë hyjnore gjatë krizës! 23 shkurt 

Nga: Elvisi20 Shkurt, 2023 0 komente |

Takimi 4 Kingdom Business Forum

Miq, takimi i rradhës nga Kingdom Business Forum u zhvillua në datë 23 shkurt 2023 @ 18:00-20:00 - te Qendra Stefan, Tiranë (kati poshtëm)

Së bashku eksploruam temën: Ndihmë hyjnore gjatë krizës bazuar mbi jetën dhe historinë e Jozefit!

Takimi filloi me një prezantimin të temës, ndjekur nga një diskutim në grupe të vogla dhe një kohë për një intervistë me një presonazh të përzgjedhur.

Ku: Qendra Stefan (kati poshtëm)

Kuotë vullnetare: 200 lekë për pije dhe ushqime

Ju ftojmë të regjistroheni si dhe të ftoni miqtë apo kolegët për të marrë pjesë.

Ju faleminderit, grupi i punës për Kingdom Business Forum

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Pse të punojmë fort? – takimi i radhës nga Kingdom Business Forum

Takim: Nëse Zoti ekziston, pse lejon ai që njerëzit të vuajnë? – 24 shkurt, ora 18:00

Leksion: A të çojnë të gjitha fetë tek Zoti?

Konferenca e adhurimit “Sing! 2022”

>