• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Pse të punojmë fort? – takimi i radhës nga Kingdom Business Forum

Pse të punojmë fort? – takimi i radhës nga Kingdom Business Forum

Nga: Elvisi11 Mars, 2023 0 komente |

Miq, takimi ynë i rradhës do zhvillohet në datë 23 mars 2023 @ 18:00-20:00

Së bashku do eksplorojmë temën: Pse të punojmë fort?

Takimi do fillojë me një prezantimin të axhendës, ndjekur nga një ndërveprim në grupe të vogla dhe një kohë interviste me një presonazh të përzgjedhur.

Ku: Qendra Stefan, kati poshtëm

Kuotë vullnetare: 200 lekë për pije dhe ushqimet!

Ju ftojmë të regjistroheni si dhe të ftoni miqtë apo kolegët për të marrë pjesë.

Ju faleminderit, grupi i punës për Kingdom Business Forum - Besimi në Punë!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Takimi #4 – Ndihmë hyjnore gjatë krizës! 23 shkurt 

Takim: Nëse Zoti ekziston, pse lejon ai që njerëzit të vuajnë? – 24 shkurt, ora 18:00

Leksion: A të çojnë të gjitha fetë tek Zoti?

Konferenca e adhurimit “Sing! 2022”

>