• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Uebinar: Trans-humanizmi dhe Teknokracia

Uebinar: Trans-humanizmi dhe Teknokracia

Nga: Elvisi1 Dhjetor, 2022 0 komente |

Transhumanism-uebinar
Datë: 19 janar 2023 @ 18:30-19:30
Me: Zoom
Prezantues: Ylli Doçi & Elvis Plaku

Çfarë janë ‘trans-humanizmi’ dhe ‘teknokracia’?

Si ndikojnë ato në jetën tonë të përditshme?

Si mund t’i shohim më qartazi nga këndvështrimi i krishterë?

Këto dhe mjaft pyetje rreth këtyre temave, do jenë pjesë e këtij uebinari në formë bashkëbisedimi që do të zhvillojmë për këdo që dëshiron ta ndjekë.

Regjistrimi është pa pagesë. Mjafton të vendosni të dhënat tuaja dhe mund të bëheni pjesë e akvititetit direkt nga kompjuteri apo celulari juaj.

Nga fundi, do kemi dhe një kohë për pyetje & përgjigje.

Customers served! 1 Të regjistruar
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Leksion: A të çojnë të gjitha fetë tek Zoti?

Konferenca e adhurimit “Sing! 2022”

28 tetor 2022: Fillimi i Universit: Teoria e Big Bang dhe hipoteza se cfare e shkaktoi

Si të ndikosh për ungjillin në vendin e punës dhe kur s’jeni shefi!

>