• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Leksion: A të çojnë të gjitha fetë tek Zoti?

Leksion: A të çojnë të gjitha fetë tek Zoti?

Nga: Elvisi17 Dhjetor, 2022 0 komente |

A të çojnë të gjitha fetë tek Zoti

Një mundësi për ungjillëzimin e miqëve tuaj që e kanë këtë pyetje!

IFCE ju fton në leksionin e radhës me temë: “A të çojnë të gjitha fetë tek Zoti?” ditën e Enjte, datë 22 Dhjetor 2022, ora 18:00 tek Maritim Hotel Plaza Tirana (Salla Marin Barleti, Kati I).

Leksion, diskutim, dhe kohë për pyetje përgiigje me Tom Price, studiues dhe folës nga OCCA The Oxford Centre for Christian Apologetics nga Oxford, Mbreteria Bashkuar.

Regjistrohu tek linku që të rezervosh vendin tënd! https://forms.gle/NZNy3R7awTiLJeRZ7

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Pse të punojmë fort? – takimi i radhës nga Kingdom Business Forum

Takimi #4 – Ndihmë hyjnore gjatë krizës! 23 shkurt 

Takim: Nëse Zoti ekziston, pse lejon ai që njerëzit të vuajnë? – 24 shkurt, ora 18:00

Konferenca e adhurimit “Sing! 2022”

>