• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Takim: Vlerat e krishtera në vendin e punës 9 qershor @ 19:00

Takim: Vlerat e krishtera në vendin e punës 9 qershor @ 19:00

Nga: Elvisi1 Qershor, 2022 0 komente |

Web banner
A besoni se vendi juaj i punës është tërësisht i korruptuar nga mëkati?

A mendoni se nuk ka vend fare për besimin e krishterë, gjë që sfidon mënyrën se si ju jetoni vlerat tuaja në punë?

Atëherë, bëhuni pjesë e një bisede të hapur si dhe dëgjoni dëshmi nga persona që po e jetojnë.

Regjistrohuni këtu poshtë dhe ftoni dhe të tjerë që të vijnë.

Pjesëmarrja është falas për çdo të krishterë që do të jetojë thirrjen e vet në vendin e punës.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Pse të punojmë fort? – takimi i radhës nga Kingdom Business Forum

Takimi #4 – Ndihmë hyjnore gjatë krizës! 23 shkurt 

Takim: Nëse Zoti ekziston, pse lejon ai që njerëzit të vuajnë? – 24 shkurt, ora 18:00

Leksion: A të çojnë të gjitha fetë tek Zoti?

>