• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • 28 tetor 2022: Fillimi i Universit: Teoria e Big Bang dhe hipoteza se cfare e shkaktoi

28 tetor 2022: Fillimi i Universit: Teoria e Big Bang dhe hipoteza se cfare e shkaktoi

Nga: Kaon Serjani26 Tetor, 2022 0 komente |

Fillimi i universit- apologjetike

Pershendetje vellezer e motra,

Nese keni miq nga kisha qe iu intereson kjo teme per t'u trajnuar per qellime ungjillizuese ose nese keni miq ateist apo agnostik me te cilet po ndani ungjillin dhe kjo teme do te vlente per ta çuar biseden perpara, ju inkurajoj qe tua dergoni ftesen dhe linkun!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Pse të punojmë fort? – takimi i radhës nga Kingdom Business Forum

Takimi #4 – Ndihmë hyjnore gjatë krizës! 23 shkurt 

Takim: Nëse Zoti ekziston, pse lejon ai që njerëzit të vuajnë? – 24 shkurt, ora 18:00

Leksion: A të çojnë të gjitha fetë tek Zoti?

>