ME TE FUNDIT

Dinjiteti i të Krishterit

Dhe në qoftë se Fryma i atij që ringjalli Krishtin prej së vdekurish banon në ju, ai që e ringjalli Krishtin prej së vdekurish...

Ditëlindja e Krishtit dhe dhuratat

Ditelindja e Krishtit dhe dhuratat Me afrimin e datës 25 dhjetor, datës së Krishtlindjes, ka një trafik të madh hyrje-dalje dyerve të dyqaneve. Disa shesin,...

APOLOGJIA

A vdiq Jezusi në Kryq?

Shumë skeptikë dhe myslimanë besojnë që Jezusi nuk vdiq në kryq. Disa thonë që ai mori një ilaç (drogë) që e vuri në gjendje...

Shlyerja e Fajit

Evolucioni apo krijimi?

LEXONI BIBLËN ONLINE

lexo_biblen

NA NDIQNI

346TifozëtPëlqeje
mautic is open source marketing automation