• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Konferenca e adhurimit “Sing! 2022”

Konferenca e adhurimit “Sing! 2022”

Nga: Elvisi7 Nëntor, 2022 0 komente |

artikull

Një konferencë virtuale që inkurajon të kënduarit nëpër bashkësitë e krishtera me disa prej mesazheve (të titruara në shqip) të përcjella në konferencën SING! 2022 në Nashville, USA .

Shoqëruar edhe me disa këngë të reja të përkthyera në shqip për të nxitur adhurimin e përbashkët në kishat shqipfolëse.

Regjistrohu për ta ndjekur këtë event online falas.

NJË KONFERENCË VIRTUALE PËR KËDO NË LIDHJE ME FUQINË TRANSFORMUESE TË ADHURIMIT SI BASHKËSI DHE LUTJES PËR ÇDO SFERË TË JETËS.

Çdo javë adhurimi në kishë na ndikon dhe na jep formë si populli i Perëndisë. Siç thotë edhe thënia klasike: “Siç lutemi, ashtu besojmë.” Bashkohuni me ne online teksa konsiderojmë fuqinë e lutjes, bukurinë e liturgjisë dhe rolin jetësor të rrëfimeve shekullore të kishës për individët, familjet dhe kishat.

Përveç adhurimit të Zotit përmes këngëve, ju do të sfidoheni nga shtjellimi i temave nga fjala e Perëndisë, të cilat kanë lidhje me adhurimin.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Pse të punojmë fort? – takimi i radhës nga Kingdom Business Forum

Takimi #4 – Ndihmë hyjnore gjatë krizës! 23 shkurt 

Takim: Nëse Zoti ekziston, pse lejon ai që njerëzit të vuajnë? – 24 shkurt, ora 18:00

Leksion: A të çojnë të gjitha fetë tek Zoti?

>