Fillimi Etiketa Jeta e krishtere

Etiketa: jeta e krishtere

Ai është gjithnjë me ne!

“Ka një arsye për gjithçka” … shprehja e parë që na vjen ndërmend kur gjëra të bukura na ndodhin dhe më e vështira për...