Fillimi Etiketa Martin Luteri

Etiketa: Martin Luteri

VUSH – 500 Vjet Reformacioni Protestant

Më 31 tetor 2017 Luteri shkoi me guxim drejt kishës dhe në prezencë të shumë njerëzve që ishin mbledhur, vendosi në derën e kishës...

95 Tezat e Martin Luterit

Autor: Dr. Femi Cakolli, pastor Gjithmonë kur flitet për kishën protestante në përgjithësi assesi s’mund t’i kalosh pa i përmendur 95 tezat e kryereformatorit të...