Fillimi Etiketa Krishtlindja

Etiketa: Krishtlindja

Përse ne Besojmë në LINDJEN VIRGJËRORE TË KRISHTIT

E gjithë kjo ndodhi që të përmbushej ajo që u tha prej Zotit, me anë të profetit, duke thënë: “Ja, virgjëresha do të mbetet...

Ditëlindja e Krishtit dhe dhuratat

Ditelindja e Krishtit dhe dhuratat Me afrimin e datës 25 dhjetor, datës së Krishtlindjes, ka një trafik të madh hyrje-dalje dyerve të dyqaneve. Disa shesin,...

“Mbrojtja e Fëmijës Brenda Nesh” – Meditim Krishtlindjeje

Sidomos në periudha Krishtlindjeje, do të dëgjojmë shumë herë aspektet e ndryshme dhe rrjedhojat e ardhjes së Krishtit si foshnjë në tokë. Unë do...