Fillimi Etiketa Islami

Etiketa: Islami

Fillimet (Origjina) e Islamit

Ndër fetë kryesore më të reja botërore Origjina e Islamit fillon me Muhamedin rreth vitit 622 pas.K. Kjo fe relativisht e re pretendon se është...

Shlyerja e Fajit

Bibla nuk pretendon që Muhamedi ka bërë ndryshime të Fjalës së Zotit. Bibla e konsideron Muhamedin plotësisht profet të rremë. Gjoni 8: 40-43 “Pasardhësit...

Rrënjët e Islamit…

Shpesh të krishterët bëjnë pyetje si këto: “A kanë myslimanët njohuri për Perëndinë? A është Allahu i njëjti perëndi me atë që adhurojmë ne?”...

Çfarë është Ramazani ?

Një përmbledhje e shkurtër për t’ju ndihmuar të kuptoni më mirë se çfarë është muaji i Ramazanit për besimtarët myslimanë.Ramazani është një muaj i...

A vdiq Jezusi në Kryq?

Shumë skeptikë dhe myslimanë besojnë që Jezusi nuk vdiq në kryq. Disa thonë që ai mori një ilaç (drogë) që e vuri në gjendje...