Fillimi Etiketa Bariu i mire

Etiketa: Bariu i mire

Gjoni 10 – Bariu i Mirë … dhe ne

Unë jam Bariu i Mirë; Bariu i Mirë jep jetën e vet për delet. Kurse rrogëtari, që nuk është bari, dhe delet nuk janë...