Fillimi Etiketa Mormonizmi

Etiketa: Mormonizmi

Çfarë Besojnë Mormonët?

Autoriteti Hyjnor Kisha e Mormonëve përdor Biblën dhe Librin e Mormonit si autoritetet e tyre primare (kryesore). Gjithashtu, Mormonët e pranojnë librin “Doktrinat dhe Besëlidhjet”...