Fillimi Etiketa Mesime biblike

Etiketa: mesime biblike

Përse ne Besojmë në LINDJEN VIRGJËRORE TË KRISHTIT

E gjithë kjo ndodhi që të përmbushej ajo që u tha prej Zotit, me anë të profetit, duke thënë: “Ja, virgjëresha do të mbetet...

Dhe ata e përqeshnin …

Një baba kishte vajzën të sëmurë rëndë për vdekje. Me profesion ishte marrë gjithë jetën me Ligjin e Zotit, e njihte që i vogël....

Gjoni 10 – Bariu i Mirë … dhe ne

Unë jam Bariu i Mirë; Bariu i Mirë jep jetën e vet për delet. Kurse rrogëtari, që nuk është bari, dhe delet nuk janë...