Video

Video

Bazat

2 Lessons

0% I pafilluar

Si na erdhi Bibla

Regjistrimi i plotë i uebinarit të zhvilluar me 20 maj, me z. Pëllumb Ranxha, mësues biblik dhe drejtor ekzekutiv të Institutit Biblik Shqiptar.

Ready to learn?

Pëllumb Ranxha

Pëllumb Ranxha, mësues biblik dhe drejtor ekzekutiv i Institutit Biblik Shqiptar.

>