• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Po punojmë për të rikthyer materialet e faqes!

Po punojmë për të rikthyer materialet e faqes!

Nga: Elvisi9 Korrik, 2013 0 komente |  

Përshëndetje miq,

Web-under-constructionJu njoftojmë se po fillojmë përgatitjet për ta rikthyer faqen e albKristian.com në një funksionim më normal dhe të plotë si më parë.

Synimi parësor është të rikthejmë shkrimet dhe materialet e publikuara, si dhe ta rifreskojmë me materiale të reja.

Mund të kemi nevojë për vullnetarë që të na ndihmojnë të rikopjojmë materialet e vjetra në faqen e re ndaj nëse jeni të interesuar, ju ftojmë të na kontaktoni.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Një qëndrim i krishterë ungjillor për sulmin ndaj martesës

Uebinar: Të mësojmë rreth Biblës – 27 maj, ora 19:00

Teksa i afrohemi Pashkës…

“Baticat” dhe “Zbaticat” Frymërore

>